anda pelebat yang handsome :)

QUOTES

Memandangkan aku baru je buat blog nih, aku fikir ia agak kosong..so based on my observation kat blog orang lain..diorang ada page lain yang menarik..aku decide nak buat jugak sehelai..aku pulak minat ngan quote quote nih, so aku decide nak wat page pasal quote la..1 day 1 quote..amacam ? haha
  • hidup umpama roda, kadang kadang kita kat bawah kadang kadang kita kat atas..so pastikan anda sentiasa pusing roda tu to make sure korang always kat top la..
  • As long as you gave it your best shot, even if in the opinion of others "you failed," you didn't fail. 
  • One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. 
  • ticking clocks would never stops..so use your time wisely . 
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions.
  • you are what you read! so don't read something bullshit :)
        Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...