anda pelebat yang handsome :)

Wednesday, March 9, 2011

5 perkara bodoh yang anda buat tanpa disedari

yeah dah ada nuffnang. bila la nak kaya nih. sape sape yang rajin tolong la klikkan okayh. haha. hari ni aku nak cerita pasal macam tajuk di atas daa. beberapa perkara bodoh atau selekeh atau sengal yang anda buat tiap hari tanpa anda sedari !

tapi sebelum tuh aku nak tanya sikit. pelik ke kalau aku tengok rancangan oprah? haha. sebab aku dapat banyak fakta kat situ doh. ada jugak aku tambah tambah. apa sengal la satu hari tu aku bukak rancangan dia. by the way, not bad laa. patut la ramai yang view dia. sampai jadi selebriti terkaya kot. masyukkk...

tanpa membuang masa abah kau, kita layan...

orang memberi kita berterima kasih
kasih sayang ada dimana mana
ini cerita amat lah selekeh
kalau terasa jangan marah naa

5 perkara bodoh anda buat tanpa sedari:

1. korek hidung
atau istilah sopannya, MELOMBONG. haha. yang ni memang semua orang buat. tak salah pun. tapi bunyinya macam selekeh sikit la kan?
jangan terkejut kalau fakta menunjukkan manusia normal korek hidung 5 kali sejam. haha. tapi yang paling best, masa sekolah dulu korang mesti korek hidung, getel getel pastu lekat bawah meja. pernah rasa nak usya meja korang dulu tak? hahaha macam shit selekeh..

2. korang akan usya shit sendiri
yang ni jangan nak tipu ah. memang shit anda tu memang diusya setelah mereka bebas kan? jangan segan babe. sifat tu normal. korang memang ada sifat ingin tahu kan? nak buat macam mana. normal normal. ni doktor dalam oprah cakap. haha
bentuk shit yang sihat ialah macam pisang dan terapung di dalam air. korang punya macam tu ke? aku sihat :D

3. korang tekan butang kat lif tu banyak banyak kali
dengan harapan lif tu akan turun lagi laju. memang tak lah. berjuta kali korang tekan pun speed dia sama je. haha. nilah sifat rakyat Malaysia yang tak sabar sabar..
nasihat aku, banyakkan bertenang dan kurang lagi 1 perkara bodoh yang kau buat. LOL

4. semua mende yang boleh reflect jadi cermin korang
yang ni kategori bajet handsome @ cun. on the way nak ke shopping complex or kelas or etc tuh, semua yang boleh pantulkan wajah korang boleh jadi cermin kan?
tanpa korang sedari yang ramai orang lain usya dan kutuk kutuk korang. 'bajet handsome mamat tuh' haha. yang lagi best, cermin kereta pon korang tibai. kalau ada orang kat dalam kereta macam mana? hidup segan mati tak mahu la jawabnya. haha :D

5. tekan vending machine serentak
dengan buat ni kononnya mesin tu akan keliru dan keluar dua dua jenis air la kononnya. haha takleh bla. silap hari bulan air tak keluar, duit dia telan, korang kempunan. haha
bawaklah duit lebih nak air lebih -,-

actually banyak lagi nih. tapi aku da lupa. kalau aku ingat aku tambah tambah lagi okayh. haha.

amacam? bodoh plus selekeh plus sengal kan? korang ah nih. aku tak. haha. so renung renungkan apa yang aku cakap. yang penting korang buat ni jangan kantoi ngan orang lain sudah. segan nanti. TAMAT

p/s : it's been two days -___-

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...