anda pelebat yang handsome :)

Thursday, April 21, 2011

kagum dengan keberanian wanita

sungguh kagum aku melihat keberanian keberanian wanita sekarang. walaupun memang sinonim dengan sifat lemah lembut, gurl sekarang nih dah berani buat perkara yang aku seniri tak berani buat. haha

tengok saja pada Yuna. gila berani dia terjun sky diving. sial! aku terjun dalam air terjun pun tak berani. haha. respect la awak

Adibah noor pun gila kentang boleh drift sekarang. aku pun tak pandai pandai lagi. bukan apa. ak pernah try pon. takkan nak guna kereta abang aku. kang rosak tertiba mampos aku. haha

*************

tapi kalau korang perasan, semua contoh contoh yang aku bagi nih semua dari model iklan Libresse. tuala wanita yang tengah top sekarang nih. hahahha.

kalau dulu masa darjah enam aku salah jawab soalan Pendidikan Islam ke Pendidikan Jasmani kesiahatan entah. masa tu aku masih tak tahu apa itu 'tuala wanita' bapak jahil aku masa tuh. haha

tapi sekarang aku boleh berbangga aku dah jadi pengedar barang ini. haha. jangan fikir macam macam. aku kan kerja kat kedai mesra sekarang, so ada jual mende alah tuh. so aku kena jual ah. hahahaha.

*************

ada jugak mende lawak berkaitan mende nih jadi kat aku.

ada sorang akak nih nak beli 'tuala wanita' nih, and then aku scan la. tapi dicari cari bar code tak jumpa. adoi. habis aku pusing pusing baru jumpa. aku syak akak tu da fikir lain dah. haha.

actually segan doh bila kena jual kat perempuan. haha. kena pegang pegang pulak. haihhh.

p/s : malas daa nak bukak facebook..tulis blog pon rarely -_-'

4 comments:

  1. hahhaa. ntah pape. ekeke.
    btw, skng saya rapat dgn kawan anda, afiq zuhair. ingat die x?? ngee

    ReplyDelete
  2. ye ingat..dia ex kepada ex paksu..haha
    camne angah taw dia kawan paksu nih? :DD

    ReplyDelete
  3. ex kpd ex? complicated nye. -.-' which mean, u guys penah couple ngn girl yg same laa? paksu break then die couple? mcm tu? haha ;D
    die cerita hari tuuu yg die dulu dok ganuuu. hee
    ade cer psal ex angah then naik psal paksuu. hahahahahaha.

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHA! kan. tak terfikir plak kena buat mcm tu haha kelakar

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...