anda pelebat yang handsome :)

Thursday, March 31, 2011

pagi yang sial di waktu kerja yang sial

dah nak cukup bulan aku keje nih. tapi gaji belum dapat lagi. setelah dikira kira, amatlah tersedikit gaji aku bulan nih. tapi tak tahu lagi. tengok la esok lusa macam mana.

aku memang kurang suka sikit kerja di pagi hari. shif pagi maksud aku start pukul 7.00 balik pukul 3.00 petang. tido waktu pagi lepas subuh amat disukai beta. tapi kalau kerja pagi memang haram ah sempat tido. shit! walaupun shif pagi kurang sibuk skit which is good tapi aku still sangap nak tido lagi. haha.

****************

nak dijadikan cerita, aku memang akan breakfast dulu kat rumah (kalau ada makanan, kalau mak aku rajin sediakan) . and then kalau perut dah full di pagi hari memang akan dikeluarkan pulak bahan kumuh tersebut. perut aku memang balance. what goes in goes out. macam sial.

terus aku set gps ke toilet. kaki ini pun bergerak menuju ke tandas berhampiran. sampai sampai je tengok tandas favouriteku diragut orang lain. siapa pulak la yang kacau line nih. dan dan pulak takleh tahan kan. ada tandas kosong tapi yang duduk punya. well aku prefer cangkung. lagi best lagi lawas lagi lancar :D

" tak leh tahan dah nih, kalau ditahan juga tercirit dalam seluar la jawabnya"

aku pun usya tandas perempuan. kosong. yeah mantap. aku pun melepas la disitu. haha. well the fact is tandas perempuan memang lagi bersih dari tandas lelaki. memang selesa la habaq hang.

***********
tandas si dara
oleh kerana kuncinya tak berapa nak terkunci. ada la pulak sorang minah ni menolak pintu tersebut. nasib baik aku sempat tolak balik. kalau tak. haramm. haha. nak berdehem dehem kan kantoi pulak aku lelaki. so senyap je ah.

aku terdengar perbualan perempuan tersebut. tandas yang aku tengah guna pun favourite dia sebenarnya. aduhh mampus bila dia cakap nak tunggu. haaaaahhh, aku terkena kali ni. adoyaii. nak buat macam mana lagi. kena la terperap dalam tu sekejap.

tunggu punya tunggu dia pun fed up ngan aku. dia pun guna tandas sebelah. selamat. haha. ni fact jugak. tahi perempuan memang busuk. sumpah aku nak termuntah bau dia. ishhhhkkk.
rupanya dia tak puas lagi. aku terdengar dia tanya kawan dia adakah tandas aku ni da kosong.

"belummm!"

"lamanya"

kena lagi aku. masa tu da siap pakai semua seluar dah. tapi terpaksa tunggu diorang bla lah. haha. lama jugak aku terperap dalam tuh. tergelak gelak aku dalam tandas terkenang nasib aku pagi tuh. haha.

at last diorang bla jugak. selamat. dengan secepat kilat aku keluar dari tandas tuh terus masuk kedai. nasib baik takde orang nampak. haha.

hari ni aku selamat. tak ingin dah guna tandas perempuan even kalau terpaksa sekalipun. haha

TAMAT

p/s : lain kali standby pampers untuk situasi begini :D

2 comments:

  1. hahahahahahahha...bongok gile...slekeh bhai...

    ReplyDelete
  2. HAHA ! hape ke bangang sangat hari kau hari tuh . nice ! ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...