anda pelebat yang handsome :)

Friday, February 11, 2011

FIX YOU :)




pada hari sabtu yang indah walaupun agak panas cuacanye nih, aku nak share something ngn korang..yang aku rasa rugi pulak kalau aku tak share..huhu..firstly aku nak tnye..ada sape sape tak penah dengar nama band Coldplay?aku assume semua pernah kot, just tak pernah dengar lagu diorang an?..hari ni aku nak bagi hangpa semua dngar 1 lagu nih..seriously the sweetest song ever..hehe..bagi main depan awek konfom cair..lalalala..

kepada sesiapa yang tahu menilai seni dan taw pasal tatabahasa dan nilai sastera yang tinggi pasti akan kagum ngan lirik nih..huhu..actually semua lirik lagu mereka berkualiti sebab Chris Martin tu(vokalis diorang) pandai..haha..so korang enjoy lirik ni dulu ok :)

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


best an lirik nih?huhu..so aku harap korang akan bukak new tab sekarang and pergi kat 4shared.com or etc terus download kagu ni taw..pastu jangan lupe like fanpage diorang kat facebook..haha..wa gerak dulu..laparr!! =) daaaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...