anda pelebat yang handsome :)

Tuesday, February 8, 2011

25 pihak yg kisah kalo aku sudah tiada :/


oraittt..aku tulis mende ni sebab aku tak leh tido..kenapa la susah sangat mata ni nak close on it's own..nak suruh aku paksa jugak -_-' kena telan ubat batuk cap kelapa laut sebotol baru boleh tidur agaknya..for your information, esok aku ada English Placing Test..haram tak baca pape lagi..haihhh..plus haram aku tak mempraktikkan English dalam penulisan aku ini..guess what? i'm proud to be malay doh..haha..

actually aku tengah down gler nih..berbagai masalah menimpa diri..alone, lonely, money, cash study dan berbagai bagai lagi..tapi aku tak nak buat tindakan bodoh seperti sesetengah orang yang rather choose suicide instead than settle their problem..aku tak bodoh dan tak pula noob..haha..so what i'm going to do rite now is cheer up..chill bro! Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting. rite? haha..

so aku dapat idea nak tulis ni bile aku duk sorang sorang dan fikir..'ada ke yang kisah sebenarnya kalo aku dah tiada?awek pon aku takde..loser gler weyh..lol..tapi bila fikir balik ramai jugak yang kisah sebenarnye kalo aku takde..so aku listkan skit disini..sit back and enjoy..
  1. My Family : of course la diorang kisah..sesudah melabur banyak banyak kat aku, last last tak sempat makan hasil..daripada kecik, beli pampers, alat mainan, pensil, buku, motorsikal lagenda sebijik baju seluar kasut..membazir je semua nih..ingatkan boleh makan hasil bila da besar nanti, tapi, HARAMMMMMM
  2. Rakan rakan taulan : so sekarang tiada lagi sorang yang akan menceriakan korang(bajet riang lak sebu)haha..
  3. Musuh : tiada lagi orang nak gaduh or kutuk..damn sebu ko pergi awal..wtf???
  4. My Ex2 Gf : sibuk la diorang nanti bila rakan2 diorang tanya, 'ko sempat mintak maaf kat sebu x?' 'dia halalkan makan minum ko tak?' 'korang kapel dulu ko ada wat pape yang tak patut x ?' 'ko ada kutuk dia belakang belakang tak lepas korang clash?' :D
  5. CFS IIUM : mana nak cari budak nak isi katil dan meja kosong di uia ni? i means yang berdedikasi dan berwawasan macam hasbullah lah? LOL
  6. Terengganu : kurang lagi sorang rakyat terengganu yang hebat, yg x menjadi kacang, yang berbangga dengan negeri dia :) penyu menangis lagi...
  7. Malaysia : kurang lagi penyokong bola sepak Malaysia yg setia dan mungkin boleh disserappkan dalam skuad kebangsaan :)
  8. Manchester United: sape nak ganti Nemandja Vidic nanti bila dia bersara? huhu
  9. Nike : kurang lagi sorang penggemar kasut futsal dan boot serta segala bagai sport attire syarikat kami..sigh
  10. Zara : pihak kami berharap dia sempat memakai kasut kami yang dia beli hari tu sebelum pemergiannya :)
  11. Shurei : tiada lagi perambut pacak hasil daripada Shurei Sallon Hair wax :)
  12. Garnier Man Facewash : baru je ingat nak amik dia jadi model kami ganti Fahrin Ahmad :D
  13. Lifeboy : kurangkan penghantaran 1 botol sabun ke Uia setiap sebulan ok?
  14. Head and Shoulder : adalah satu kerugian sebu tak dapat merasai kehebatan shampoo terbaru kami..
  15. Levi's Jeans Company: kurangkan penghasilan 501 pnye jeans ye :)
  16. Topman : =,=
  17. Gajah duduk : kain pelikat kami tidak lagi digunakan remaja masa kini..haha
  18. Acer : Blog ini ditulis menggunakan lappy brand Acer ye..harap maklum :)
  19. Sony Erickson: sorry phone kami selalu membawa masalah kepada anda!!
  20. Sony Walkman mp3: sebu as good as dead kalo mp3 ni tade!! :)
  21. Karpesky Antivirus..biar jela virus masuk laptop ko pasni!!
  22. Gibson Les Paul : tak sempat lagi ko nak beli..kesian..haha
  23. Mark Zuckenberg: kalah la aku ngn social network website yang lain -_-'
  24. The Strokes : sabar lu sebu, tungu album kami 22nd march nih :)
  25. Me MYSELF : of course la..bajet pahala da cukup je nak bla sekarang..bagi peluang diri ko kumpul pahala dulu ok..
haha.. saje je sengal sengal tulis mende nih..now i realize how important i am :) so you all pun should fikirkan2 apa aku tulis ok? kepada suicider suicider tu..reconsider your action ok..life too short to unhappy..so don't take it away :)

pssst/: artikel ditulis tiada kena mengena dengan yang hidup dan yang mati...just for fun LOL =)

6 comments:

  1. ahahah. ape ni cite psal mati plak? haishh. jgn down smpai laa paksu oiii :P

    ReplyDelete
  2. huhu..sje ske2 tulis..mula2 down lerh tapi lepas baca balik..nak tergelak pon ada..huhu :)

    ReplyDelete
  3. butoh luuu.siapa nk kisah kau xde?hahaha:D

    ReplyDelete
  4. we'r special on our own ways....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...